Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου
Η θερμοδιακοπή αποτελεί το σταθερό πλεονέκτημα των κουφωμάτων αλουμινίου, γιατί προστατεύει το προϊόν από τις εναλλαγές της θερμοκρασίας, αποτρέπει την ύγρανση του μετάλλου, εξασφαλίζει μόνωση, εμποδίζει τη ροή νερών και συνδυαζόμενη με διπλά τζάμια προσφέρει την απόλυτη μόνωση. Για υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση χρησιμοποιείται μεταξύ των προφίλ αλουμινίου πολυαμίδιο, αυξάνοντας την προστασία από ζέστη και κρύο διατηρώντας την ιδανική θερμοκρασία στους εσωτερικούς χώρους. Η εταιρεία μας προσφέρει κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή ευρωπαϊκών προδιαγραφών, σε ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής.

Ανοιγόμενα Θερμομονωτικά
Ανοιγοανακλινόμενο θερμοδιακοπτόμενο σύστημα με συνδυασμό επαφής λάστιχου και πολυαμιδίου, που επιτυγχάνουν υψηλή περιμετρική θερμοηχομόνωση.

Συρόμενα Θερμομονωτικά
Συρόμενο σύστημα για πόρτες και παράθυρα, θερμοδιακοπτόμενο από πολυαμίδια πάχους 24mm.
Προσφέρει άριστα θερμομονωτικά αποτελέσματα για απόλυτη προστασία,ακόμα και σε έντονες κλιματολογικές συνθήκες, χάρη στο προηγμένο σύστημα θερμοδιακοπής.

Ανοιγόμενα / Ανακλινόμενα
Ανοιγοανακλινόμενο σύστημα κουφωμάτων, που προσφέρει στεγανότητα στον αέρα και το νερό.
Ιδανικό για μπαλκονόπορτες και παράθυρα μονόφυλλα, δίφυλλα και τρίφυλλα. Διαθέτει λάστιχα κεντρικής στεγάνωσης. Δέχεται διπλούς μονωτικούς υαλοπίνακες.
• Σύστημα κλειδώματος πολλαπλών σημείων για μέγιστη ασφάλεια
• Συνδυάζει τη λεπτή διατομή με την άριστη λειτουργία και την οικονομία αγοράς

Η ασφάλεια που προσφέρουν τα ανοιγόμενα κουφώματα και οι υψηλές σχεδιαστικές δυνατότητές τους τα κάνουν ιδιαίτερα δημοφιλή. Βασισμένη η εταιρεία στις αρχές μας για ασφαλή, αξιόπιστα, και μεγάλης αντοχής κουφώματα δίνει προϊόντα ποιότητας στην κατασκευή αλλά και στην τοποθέτηση. Η χρήση εξαρτημάτων από μη οξειδούμενα μέταλλα, η πρόβλεψη ειδικών οπών απορροής, λάστιχα για στεγάνωση των κουφωμάτων, και πολλές άλλες προδιαγραφές για μια ποιοτική κατασκευή αποτελούν τη βάση των κατασκευών της εταιρείας. Για τις ανακαινίσεις και αντικαταστάσεις παλαιών κουφωμάτων τα ανοιγόμενα της εταιρείας μας δίνουν λύσεις και ξενοιασιά για τη μεγάλη διάρκεια και αντοχή του κουφώματος.